Здр. Колеги,от скоро алфата ми започна да губи обороти,като я запаля по някога започва да тресе на ниските и огасва,паля работи и пак пр,пр и огасва подавам газ не се форсира и като и дойде накеф тръгва все едно нищо не е станало,за сега това се случва рядко.колата не е имала газ никога 1.8тs 144
Известие
Collapse
No announcement yet.
досаден проблем
Collapse
X
-
по принцип това е често срещан проблем имаше една тема точно за това раззсъждавахме и сменяхме наред чарколяци с няколко колеги със същия проблем и накрая на всяка алфа и действаше по различен начин смисал на идиния се оправи от едно на другия от друго. Огледайте я за да се ориентираш на някаде съветвам те да намериш темата и внимателно да прочетеш всеки възможен проблем и да действаш. Успехалфа ромео 156 тс
-
Дебитомера преобладава май като проблем,карах я на компютър и ми казаха чеима проблем в дебитомера ама не му вярвам много защото съм имал и проблем в десния аирбег,а моята няма такъв,има и друга вероятност за пролема която струва около 300 кинта и кара алф да работи като комон реил дизел,проклетия вариатор,единствено той ме притеснява
Comment
-
От вариатор няма да губи обороти просто ще си трака,това не променя работата на двигателя.За да провериш дебитомера,както е запалена колата му откачи буксата,но когато оборотите са стабилни и при ваденето на буксата мотора трябва да започне да губи обороти,да тресе и да се мъчи да гасне.Ако това не се случи,а продължава да си работи нормално при откачен дебитомер значи той е за коша.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Първоначално публикувано от kyuchukov Покажи съобщениеЗдр. Колеги,от скоро алфата ми започна да губи обороти,като я запаля по някога започва да тресе на ниските и огасва,паля работи и пак пр,пр и огасва подавам газ не се форсира и като и дойде накеф тръгва все едно нищо не е станало,за сега това се случва рядко.колата не е имала газ никога 1.8тs 144sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment